Parlamenti párt áll az új portál mögött

2013.12.12. 21:12 Módosítva: 2013.12.12. 21:13

Megminden.hu néven indult egy új, még tesztelés alatt álló portál a napokban. Nem klasszikus médiavállalkozásról van szó: az oldal az Ökopolisz Alapítvány támogatásával jelenik meg, éppen a 2014-es országgyűlési kampány kezdetére időzítve. Aki nem tudná, az Ökopolisz a Lehet Más a Politika pártalapítványa. A lap saját krédója szerint nem más, mint egy

a napi híreket, eseményeket, politikai, gazdasági és kulturális jelenségeket az ökopolitikai gondolkodás, a posztmodern elit- és rendszerkritika szellemében közreadó hírújság-szerű magazin.

Az oldal főszerkesztője Ikotity István, akinek a neve a bajai választás miatt lehet ismerős. Ő volt ugyanis az LMP helyi jelöltje, aki a szeptember 22-i első fordulóban 4 százalékot ért el, a tanyakörzetben megismételt második fordulóban pedig nulla szavazatot gyűjtött be (mármint nyilván képletesen, hiszen a semmit nem lehet begyűjteni).

A Megminden.hu vállaltan LMP-s portál lesz, szerkesztői, szerzői között jó sok párttag található, a korrektoruk például a párt erzsébetvárosi önkormányzati képviselője.