Júlia, Rita
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
13 °C
25 °C

Bakondi nem tudta töröltetni a szakdolgozatot

2013.12.20. 14:27

Kiverte a biztosítékot az Ismeretlenek a katasztrófavédelem szóvivői című, a Lánglovagok.hu-n még augusztusban megjelent cikk Bakondi György katasztrófavédelmi főigazgatónál, ezért sajtó-helyreigazítási kérelemmel fordult a portál főszerkesztőjéhez, majd a Fővárosi Törvényszéken sajtó-helyreigazítási pert indított a Lánglovagok ellen.

A portál szerint a főigazgató azt szerette volna elérni, hogy a Lánglovagokon szűnjön meg a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen a katasztrófavédelem sajtókommunikációjáról írt szakdolgozat elérhetősége, amely alapját képezte a sérelmezett írásnak. "Emellett egy zavaros okfejtésű bocsánatkérő írás közzétételére kívánta kötelezni a főszerkesztőt" - írta a portál. A bíróság az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság keresetét elutasította. Az ítélet jogerős.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek