2024. június 22. 15:00
Georgia
Csehország
Volksparkstadion II. forduló
2024. június 22. 18:00
Törökország
Portugália
BVB Stadion Dortmund II. forduló
2024. június 22. 21:00
Belgium
Románia

Elhallgatott hírek az Indexen!

2013.12.20. 16:59 Módosítva: 2013.12.20. 18:57
Mindig is tudta? Vagy csak érezte, hogy vannak olyan hírek, amelyeket - felsőbb utasítására - ELHALLGAT a MÉDIA? Most IGAZSÁGOT szolgáltatunk és közzétesszük az ELHALLGATOTT HÍREKET!
  • "Most üzente a Nagyfőnök a Központból, hogy a marosszéki és budapesti gyermekkórus hangversenyéről, ami a Magyarság Házában lesz, ne írjatok!!! Akkor sem, ha emiatt nem döntünk látogatottsági rekordot..." - írta a Nagyfőnök helyettese az Index levelezőlistájára. Most - még ha remegve is - nem engedünk a felsőbb utasításnak és közzétesszük: a marosszéki Kodály Zoltán Gyermekkar és a budapesti Bethlen Gábor Általános Iskola és Újreál Gimnázium kórusának közös hangversenye lesz szombaton a Magyarság Házában. 
  • "Kedves Index! Az miért van, hogy egy sort sem olvastam sehol nálatok arról, hogy befejeződött a MÁV-Gépészet Zrt. korszerű lemezmegmunkáló gépeinek a munkába állítása, így az eszközök telepítését, és a próbaüzemet követően megindulhat a különböző lemezelemek sajátgyártása? Csak nem azért, mert ez végre egy pozitív hír és nem valami bulváros szar???" - írta egyik olvasónk és hazudnánk, ha azt írnánk, hogy hazudott. Igen, el akartuk hallgatni ezt a hírt, de most önmagunkat is lebuktatva, írunk róla. A fejlesztés részben Európai Uniós pályázati forrásból valósulhatott meg. A MÁV-Gépészet a gépek telepítését megelőzően felújította azt a hatszáz négyzetméteres csarnokrészt, ahol helyet kaphattak az eszközök, így a területen dolgozó húsz munkatárs korszerű körülmények között végezheti a munkáját.
  • De nemcsak ennyi a bűnünk. Azt is elhallgattuk, hogy új laktanyát kaptak a szilvásváradi önkéntes tűzoltók, a korábbi iskolaépület átalakítása 40 millió forintba került. De ami a LEGFONTOSABB és elhallgattuk, hogy az új laktanyát Horváth László fideszes országgyűlési képviselő, Heves megye kormánymegbízottja adta át. 
  • "Kedves ZSindex! Az nektek smafu, hogy Kövér László avat?" - érdeklődött egy olvasónk, joggal. Az történt ugyanis, hogy pénteken FELAVATTÁK az Országgyűlés felújított homlokzatát, amit mi nem közvetítettünk percről percre. Az avatási ünnepségen Kövér László és Balogh Miklós, a Reneszánsz Kőfaragó Zrt. vezérigazgatója vágta át a nemzeti színű szalagot az épület déli oldalán, az egyes kapunál. Átvágták a nemzeti színű szalagot, miközben mi nem csináltunk semmit. Az egész szerkesztőség nevében bocsánatot kérünk ezért olvasóinktól!
  • "Fiataljaink, Bősz Anett és Körmendi István, a Korkedvezményes Nyugdíjasok Országos Egyesületének ruhaosztásán. Elgondolkodtató, hogy azok az emberek tesznek másokért, akikkel szemben a kormány súlyos jogsértést követett el: visszamenőleges hatállyal vont meg tőlük jogosítványokat. Megtiszteltetés, hogy a Magyar Liberális Párt meghívást kapott a rendezvényre!" - írja Facebook-oldalán Fodor Gábor, az Egyetlen Magyar Liberális, mégis el akartuk hallgatni ezt a bejegyzését. Hát ezúttal nem fogjuk!
  • Aktív és nyugállományba vonult rendőrök találkoztak 2013. december 13-án 14 órától a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányságon - adta hírül a police.hu, de az Indexen kívül máshol nem is olvastunk róla. VAJON MIÉRT? A kérdés természetesen költői...
  • Nem, az nem lehet, hogy a legdurvább elhallgatott hírről ne írjunk semmit. "Vadai Ágival ma ruhákat osztottunk a KNOÉ (Korengedményes Nyugdíjasok Országos Érdekvédelmi Egyesülete) szervezésében. Jelen volt mások mellett Kuti László KNOÉ elnök, Laborc Sándor tábornok és Glemba Zoltán" - írja Facebook-oldalán Kerék-Bárczy Szabolcs DK-s politikus. Érdemes megnézni az agyonhallgatott képeket is! (Ez az esemény ugyanaz, amin Fodor fiataljai vettek részt. Összenő, ami összetartozik - jegyezhetnénk meg gúnyosan, de nem jegyezzük meg.)
A kép, amit mi is majdnem elhallgattunk.
A kép, amit mi is majdnem elhallgattunk.
Fotó: Kerék-Bárczy Szabolcs
  • Erről a 444 ugyan írt, de némi gúnyt érzünk a hírükben, pedig illik komolyan venni, ha Budai Gyula ajándékot adott nehéz sorsú gyerekeknek úgy, hogy közben azért a sajtó is jelen legyen, mert nehogy már titokban csinálja, a négy fal között.
  • Hát persze, hogy az egész sajtó elhallgatta, hogy ma nem történt semmi baj a budapesti metrókkal. Csak a fikázás megy, amikor meg minden rendben, akkor az nem hír. Pedig nagyon is az.
  • "Ezt az interjút jobbikos nyomásra hallgattad el?" - érdeklődik egyik kollégánknál egy másik. A lecseszés jogos, hiszen a Mandiner az egyik legnagyobb párt, az FKGP elnökével készített interjút, de mi nem is szemléztük. 
  • Több afganisztáni katonai egység jövő év végéig, míg az ugandai, szomáliai és kenyai feladatellátás mandátumának 2015. március végéig való meghosszabbításáról döntött a kormány - derül ki Hende Csaba honvédelmi miniszter beszámolójából, amelyet pénteken a parlament honlapján tettek közzé. 

Cikkünk folyamatosan frissül, ahogy jönnek a fontos hírek!

Ne hagyja, hogy bármit elhallgassunk! Javasoljon újabb fontos híreket az Index Facebook-oldalán!