Két halálos baleset pénteken

2013.12.20. 14:48

Lesodródott, majd árokba borult egy autó az M3-as autópálya Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei szakaszán péntek kora délután, a balesetben a sofőr meghalt - közölte a katasztrófavédelem. 

A baleset a Budapest felé vezető oldalon történt Nyíregyháza közelében. Az autót daruval emelik ki az árokból, a műszaki mentés idején a sztrádaszakaszon várhatóan forgalomkorlátozásra kell számítaniuk az arra közlekedőknek.

Egy másik halálos baleset is történt pénteken Székesfehérvár közelében. Jamionnal ütközött a 62-es számú főúton Székesfehérvár közelében, Jánosmajornál egy autó. A sofőr, egy 52 éves dunaújvárosi férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy életét a mentők már nem tudták megmenteni.

A műszaki mentés és a helyszíni szemle idejére az utat a rendőrség teljes szélességében lezárta, az érintett útszakaszt elkerülni mindkét irányból Dinnyés felé lehet.

Az autót az ütközés után az árokban álltak meg. A kamion sofőrje nem sérült meg. Az autó vezetője beszorult, a székesfehérvári tűzoltók emelték ki a roncsból.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport