Levágta a lábát a villamos, hagyták az utcán szenvedni

2013.12.21. 09:43

Két villamos is elhajtott a mellett a vérben úszó nő mellett, akinek lábfejét szabályosan amputálta az első jármű kereke Miskolcon, írja a Blikk egy májusi balesetről, amelyben az eljárást a napokban megszüntették, mivel a rendőrség nem talált elég bizonyítékot közlekedési baleset gondatlan okozására.

A kíntól üvöltő áldozathoz, Tündéhez végül egy, a harmadik szerelvényen utazó férfi hívott mentőt. Az ügyben hónapokig nyomoztak a rendőrök közlekedési baleset gondatlan okozása miatt, ám az eljárást a napokban megszüntették. Ezen Tünde családja mélységesen felháborodott, ügyvédhez fordultak, és tanúkat keresnek, mert a rendőrök egyet sem találtak, aki látta volna, mi történt pontosan.

A baleset egyenes pályaszakaszon történt. Tünde elszívott egy cigit a megállóval szemben lévő járdán, majd amikor látta, hogy jön villamos, átment a megállóba, és ekkor került a jármű kerekei alá. A villamosvezető a nyomozás során azt vallotta, hogy megállóban a felszállókat nézte, ezért nem vette észre, hogy jön a nő, majd amikor elindult, Tünde már a villamos holtterében, takarásban volt. A rendőrségi határozat szerint így a vezető nem láthatta a nőt sem indulás előtt, sem indulás, ezért megszüntették az eljárást.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport