Itt a videó a baltás trafikrablóról

2014.01.13. 16:53

Hétfőn hajnali négy körül rabló támadt egy dohánybolti eladóra Szombathelyen, és arra kényszerítette, hogy adja át neki a kassza tartalmát. Az eladó odaadta a kasszában lévő 140 ezer forintot a rablónak. A rablást a biztonsági kamera is rögzítette, és úgy tudni, az elkövető ujjlenyomatot és DNS-mintát is hagyott maga után.

A rabló átlagos testalkatú, sötét színű, testhez simuló nadrágot, valamint deréktájon világos színű, szürke csíkokkal díszített kendőt viselt. Sötét színű, bélelt kabátot hordott, ujjainál dupla, szürke csíkkal. A fejét sötét színű kapucnival és az arca elé kötött, világos színű sállal takarta el – írja a Police.hu.

Dohányboltból rabolt, keressük!

A bal kezén sötét színű, világos díszítésű, feltehetően szövetkesztyűt, illetve sötét színű sportcipőt viselt, melynek talpszegélye és orra világos színű, valamint az oldalán világos színű márkajelzés található.

A szombathelyi rendőrkapitányság kéri, aki a felvételen látható személyt felismeri, jelenlegi tartózkodási helyéről vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik,  munkaidőben hívja a 06-94/521-196-os telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 zöld számon (H-Cs.: 8-16 óra között, P.: 8-13 óra között) vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.Itt a