Rengeteg baleset történt hajnalban

2014.01.19. 07:51 Módosítva: 2014.01.19. 11:58
  • Felborult, majd kigyulladt egy személyautó vasárnap hajnalban a Győr-Moson-Sopron megyei Halásziban. Az autóban csak a sofőr utazott, őt a mentők ellátták a helyszínen. 
  • Eddig még ismeretlen körülmények között előbb megcsúszott, majd a vízelvezető árokba zuhant Alfa Romeo típusú autójával egy 25 éves zalaegerszegi férfi éjfél után pár perccel a 76-os főúton - írja a police.hu. A fiatalember és utasa Nagykapornak irányából Zalaegerszeg felé tartott, amikor az általa vezetett autó egy jobbra ívelő kanyarban megcsúszott, majd keresztbe fordult az úttesten, és többször megpördülve átszakította a szalagkorlátot és az árokban landolt. A balesetet nyolc napon belül gyógyuló sérülésekkel megúszták.
  • Baleset volt Budapesten is. Újpesten, a Külső Szilágyi úton egy jármű az útról letérve fáknak ütközött és egy parkolóban állt meg. Az autó vezetőjét kórházba vitték.
  • Szántóföldre hajtott egy autó Szolnok határában, a 32-es számú főút Abony felé vezető oldalán szombatról vasárnapra virradó éjjel. Az autóban öten utaztak, a balesetben három ember sérült meg, közülük kettő súlyosan, őket kórházba szállították. A műszaki mentés és a helyszínelés idejére forgalomkorlátozást rendeltek el a 32-es számú főút érintett szakaszán.
  • Nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedtek azok a fiatalok, akik autójukkal villanyoszlopnak ütköztek hajnali három órakor Zalaegerszegen. A két 19, és a 17 éves fiú diszkóból tartott hazafelé, amikor eddig még ismeretlen körülmények között a Hock János úton autójukkal előbb egy közlekedési táblát ütöttek ki, majd egy villanyoszlopnak ütköztek. A Renault Mégane a felismerhetetlenségig összeroncsolódott. A hátsó ülésen utazó fiatalembert a tűzoltók vágták ki a roncsokból. Mindhárom sérültet a mentők a zalaegerszegi kórházba vitték. A sofőrnél az alkoholszonda pozitív értéket mutatott.
zalaeger
Fotó: Police.hu
  • Árokba hajtott egy személyautó vasárnap délelőtt kilenc óra után Vácnál, az M2-es autóúton - közölte a katasztrófavédelem. Az esethez a váci hivatásos tűzoltókat riasztották. A helyszínre érve derült ki, hogy az autó vezetője és utasa megsérültek.
  • A rendőrség teljes szélességében lezárta a 8518-as számú utat Fertőboz és Hidegség közöt, mert az úton tizenegy óra előtt nem sokkal az árokba csúszott egy személyautó, amelyben hárman utaztak. Az egyik sérültet mentőhelikopterrel kell kórházba szállítani.