Mégis, mi történik az utakon?

2014.01.20. 10:22

Kamion zöldségesboltba, villamos rendőrautóba, traktor buszba, autó pedig kertbe hajtott hétfő reggel. Hétszáz liter gázolaj folyt az útra. Azon már meg se lepődtünk, hogy egy kocsi az árokba hajtott.

Ezek a balesetek történtek eddig:

  • Egy traktor, egy busz és egy autó ment az úton Taksony és Bugyi között. Aztán ismeretlen okból összeütköztek. A busz két utasa megsérült, őket kórházba szállították, az összekötő út forgalmát pedig az 51-es főútra terelik.
  • Szegeden egy rendőrautó sofőrje nem vette észre a jobbról érkező 4-es villamost, és elé hajtott. Senki nem sérült meg, a rendőrautó kerekétől eltekintve, amely megcsuklott. Az autóban ülő rendőrök a baleset után a forgalmat kezdték irányítani, mivel a kocsijuk az egyik sávot teljesen elfoglalta.
  • Egy rossz manőver miatt egy környei családi ház udvarán kötött ki autójával egy férfi. A 22 éves sofőr vasárnap épp egy jobbra ívelő úton haladt, amikor az autó kormányozhatatlanná vált, és először egy parkoló autóba, majd egy családi ház kapujába csúszott. A ház udvara különösen vonzó lehet, ugyanis a lakók szerint már máskor is landolt ott autó.
  • A nedves úton megcsúszott és egy zöldségesboltba rohant egy kamion Rákospalotán. Aztán keresztbe állt az úttesten. Senki nem sérült meg, de a környék forgalmát elterelték. A kamionból 700 liter gázolaj folyt az úttestre.
  • Kecskeméten is egy kamion került bajba: összeütközött egy autóval a Daimler úton, a Mercedes-gyárnál.
  • Bicske közelében, az M1-es autópályán egy anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset  történt, de itt már helyreállít a rend, az útzárat feloldották.
  • Árokba hajtott egy autó Sopron közelében, a 84-es főút 125-ös kilométerénél. Ezért egy ideig félpályás útlezárás volt, de ez már megszűnt.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport