Igazi rendőrségi sikersztori

2014.01.22. 17:38

Update: újabb sikertörténettel frissítve!

Egy órán belül elfogták azt a két férfit, akik feltörtek egy dohányboltot Sátoraljaújhelyen. Az MTI-nek Dobi Tamás rendőrségi szóvivő elmondta, hogy a rendőrök a bűncselekmény elkövetésével a helyi 18 éves D. Norbertet és a 25 éves D. Imrét gyanúsíthatják.

A rendőrök elfogták és előállították a helyi 20 éves M. Máriót is, aki megvásárolta az ellopott dohánytermékeket, írják. A sátoraljaújhelyi rendőrkapitányság orgazdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást ellene.

És amikor azt hittük, ennél nem lehetnek gyorsabbak az egyenruhások, akkor jött a hír, hogy Kaposváron, a Kossuth téren, egy 39 éves nő egy idős férfi ruházatából próbálta megszerezni értékeit, de a férfi kiabálni kezdett, mire az erőszakoskodni kezdett, és a dulakodás közben elszakította a bácsi nadrágját. A nő ezután megfenyegette az idős férfit, hogy megöli, de szerencsére a járókelők a segítségére siettek az idős helyinek, ezért a nő elmenekült. Nem sokáig tartott a szabadsága, mert a rendőrök néhány percen belül elfogták N. Szilviát, akit a Kaposvári Rendőrkapitányságra előállítottak és – őrizetbe vétele mellett – gyanúsítottként hallgatták ki.