Zelma, Rajmund
-6 °C
1 °C

Meghalt az autóból kirepülő nő

2014.02.01. 12:33 Módosítva: 2014-02-01 16:35:30

Halálos kimenetelű közlekedési baleset történt szombat délelőtt Budapesten a Ferihegyi út külső, főváros felé vezető szakaszán, írja a police.hu. Az eddigi adatok szerint egy Vecsés felől érkező személyautó a szalagkorlátnak ütközött, a balesetben egy nő meghalt, kér férfi pedig súlyosan megsérült. A főváros felé vezető útszakaszt a rendőrség délelőtt lezárta, de a helyszíni szemlét követően délután már feloldották az útzárat.

Bár a Havaria Press úgy értesült, hogy rendőrök szenvedtek súlyos balesetet a Ferihegyi repülőtérre vezető úton, és az árkon átrepülő, majd a szalagkorlatnak csapódó autóból egy rendőrnő repült ki, aki a helyszínen meghalt. A szalagkorlát a személyautót kettévágta, a másik rendőr a roncsba szorult.

Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője szerint viszont a fiatal lány nem volt rendőr, és a holtteste sem repült ki az autóból: a tűzoltók emelték ki a roncsok közül. Ezt a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője is megerősítette, majd hozzátette: valójában a baleset két sérültje volt szolgálaton kívüli rendőr.