Zsuzsanna
-3 °C
3 °C

Simon Gábor ismerősei elől is törölte magát

2014.02.13. 13:34 Módosítva: 2014-02-13 13:45:19
Nem megharagudott és unfriendelt, hanem fogta magát is kiszállt. Mondjuk nem is voltak túl barátságosak a kommentek, amiket kapott.

Az osztrák számlabotrányba belebukott Simon Gábor nem csak az újságírók és úgy általában a nyilvánosság, de volt kollégái és ismerősei elől is szeretne elbújni. Persze az is lehet, hogy trendérzékeny emberként ő is olvasott a Facebook állítólagos hanyatlásáról, és a jövőben inkább az Instagramon folytatja.

unfriend.png
  • Több MSZP-s politikus és pártalkalmazott szerint is nehéz Simonnal kapcsolatba lépni, nem veszi fel a telefont, nem reagál üzenetekre, „akkor lehet vele beszélni, ha ő akarja″.
  • A politikus facebookos barátai arra lettek figyelmesek, hogy többé már nem ismerősök Simonnal. Hamar kiderült, nem valamiféle udvariatlan unfriendelésről van szó: az MSZP volt elnökhelyettese egyszerűen törölte magát a közösségi oldalról.
  • Simon Gábor hivatalos politikusi Facebook-oldala is eltűnt.
  • Az mszp.hu-ról már múlt héten nyoma veszett a bemutatkozó oldalának, de aki akarja, innen elő tudja még bányászni.
  • Aki kíváncsi rá, hogy a botrány kirobbanása után milyen kommenteket kapott Simon az üzenőfalán, itt tudja elolvasni. Ilyen ismerősök mellett tényleg kár facebookozni!