Mindent elolvastam már az interneten! Mit tegyek?

2014.02.20. 10:40
Olvasson nyomtatott sajtót! Csütörtök van, ilyenkor a hetilapok frissek, ropogósak.

Üsse fel például a HVG-t, amiben a Simonka Gyögy körüli céghálóról írnak. És hogy kicsoda Simonka? Bevallom, eddig nekem sem mondott semmit a neve, de a cikkből megtudtam, hogy egy fideszes parlamenti képviselő és egész Békés megyét átszövik családjának érdekeltségei. Ha kíváncsi, milyen cégekben érdekelt a 40 éves politikus, akkor a cikkből megtudhatja, tele van kft.-vel. 

A HVG-ben olvashatunk még Ungváry Krisztiánnal egy interjút az emlékműbotrányról. A történész szerint az emlékmű „zseniális politikai húzás volt”, mert a Fidesz lenyúlta a Jobbik egyik témáját, amiért a szélsőjobbos párt kénytelen a Fidesz mögé felsorakozni, így nem tud ideológiai pozíciót elfoglalni a kormánnyal szemben.

Ezen a héten Schiffer András mindent visz, az LMP vezére van a Heti Válasz és a Magyar Narancs címlapján is (ugyanabban a ruhában), és hát egyik képen sem úgy fest, mintha felhőtlenül boldog lenne. Persze azért felfedezhető a két kép között némi különbség. A Heti Válasz címlapján egy végletekig megkeseredett ember, a Magyar Narancs címlapján pedig csak egy szimplán szomorú ember benyomását kelti. A Heti Válasznak Schiffer az álbaloldalról beszélt, és a magyar múltat értékelte, a Narancsnak pedig az LMP választási esélyeiről.

A Narancs-interjúból egyébként egyebek mellett az is kiderül, hogy Kövér Lászlót az LMP elnöke

végtelenül tisztességes embernek,

Mesterházy Attilát

korrekt csávónak

tartja. 

A Magyar Narancs írt a Hagyó-ügyről is, pontosabban arról, hogy már nincs is olyan ügy, a nokiás dobozoknak pedig se híre, se hamva, egy bíróság sem tárgyalja. És van egy cikkük, amelyik a XVIII. kerületre fókuszál, tudják, ahol Simon Gábor egykori MSZP elnökhelyettesnek volt a választókerülete.

A Heti Válaszban a holokauszt-emlékév körüli "vesszőfutásról" írnak. A cikk szerint miközben a magyarországi antiszemtizmusról szóló hírekkel van tele a világsajtó, a jelenség intenzítása éppen csökken. 

És ugorjunk egy nagyot!

  • Megfenyegették Cipő édesanyját!
  • Nótár Mary már nem hord jegygyűrűt
  • Fekete Laci alig meri kézbe venni a kisunokáját
  • Balázs Klári most elárulja a NAGY TITKOT
  • Pál Dénest az interneten próbálják felszedni

Szóval a Story magazinban megannyi cikket olvashat egy párhuzamos univerzumról.

De ha Ön vérszagra gyűl, és már az Index összes bűnügyes-gyilkosos cikkét elolvasta, de még így sem elég, ajánljuk a Zsaru magazint! Néhány érdekesség a lapból:

  • Darabolt (nem olvastuk, de nem csirkefarhátról van szó, az biztos)
  • Múmia (nem olvastuk, de a kép alapján halottat csomagoltak egy ágyneműtartóba)
  • Késsel egyszerűsített (nem olvastuk, de biztos nem matekfeladatot oldott meg valaki)