Hortenzia, Gergő
-2 °C
8 °C

Kecskeméti pizzériában verekdtek, kijött a rendőrség

2014.03.02. 16:19

Nem a célnak megfelelően használt egy kecskeméti pizzériát négy férfi, írta a Police.hu. A társaság kötekedett a vendégekkel, majd néhány vendéggel pedig verekedésbe keveredtek, asztalok, székek borultak. Kihívták a rendőröket, akik bevitték, kihallgatták és őrizetbe vették a négy férfit. 

Ugyanez a rendőrség elúadásában

B. Zoltán 40 éves ballószögi, L. Ferenc 40 éves, Sz. Ferenc 43 éves és ifj. Sz. Ferenc 25 éves kecskeméti lakosok március 1-jén 23 óra körüli időben érkeztek a pizzériába. Az ott tartózkodásuk ideje alatt, italozás közben, folyamatosan másokkal szemben kihívóan, provokatívan viselkedtek.

Az étterembe 2014. március 2-án 1 óra körüli időben érkezett három férfi vendéggel szintén hangos szóváltásba keveredtek, bántalmazták őket. A dulakodás eredményeként a sértettek, valamint részben az elkövetők is könnyű sérüléseket szenvedtek, a berendezésekben is kár keletkezett.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya garázdaság bűntettének, valamint könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatta ki a négy férfit, majd a nyomozók őrizetbe vették őket.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?