Kecskeméti pizzériában verekdtek, kijött a rendőrség

2014.03.02. 16:19

Nem a célnak megfelelően használt egy kecskeméti pizzériát négy férfi, írta a Police.hu. A társaság kötekedett a vendégekkel, majd néhány vendéggel pedig verekedésbe keveredtek, asztalok, székek borultak. Kihívták a rendőröket, akik bevitték, kihallgatták és őrizetbe vették a négy férfit. 

Ugyanez a rendőrség elúadásában

B. Zoltán 40 éves ballószögi, L. Ferenc 40 éves, Sz. Ferenc 43 éves és ifj. Sz. Ferenc 25 éves kecskeméti lakosok március 1-jén 23 óra körüli időben érkeztek a pizzériába. Az ott tartózkodásuk ideje alatt, italozás közben, folyamatosan másokkal szemben kihívóan, provokatívan viselkedtek.

Az étterembe 2014. március 2-án 1 óra körüli időben érkezett három férfi vendéggel szintén hangos szóváltásba keveredtek, bántalmazták őket. A dulakodás eredményeként a sértettek, valamint részben az elkövetők is könnyű sérüléseket szenvedtek, a berendezésekben is kár keletkezett.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya garázdaság bűntettének, valamint könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatta ki a négy férfit, majd a nyomozók őrizetbe vették őket.