Orsolya
7 °C
15 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Lebontják az őszödi beszéd helyszínét

2014.03.08. 07:36

Az üdülőfelújítási program részeként gyermekek, nagycsaládosok, fogyatékkal élők pihenésére is alkalmas tábor épül a balatonőszödi kormányüdülő helyén - tudta meg a Magyar Nemzet Guller Zoltán miniszteri biztostól.

Az Erzsébet-prgram végrehajtásának kormányzati összehangolásáért felelős miniszteri biztos a lapnak elmondta: egy tavalyi törvénymódosítás értelmében az Erzsébet Vagyonkezelő Kft. gondozásába került több állami ingatlan, köztük az őszödi létesítmény és a zánkai gyermektábor. Az utóbbinál a rekonstrukció már elkezdődött. A cél az, hogy elsősorban az Erzsébet-program részeként szervezett táborokra és szociális üdülésekre alkalmas üdülőhálózatot építsenek ki.

Az utalványrendszer miatt kezdődött uniós eljárást firtató kérdésre Guller Zoltán közölte: az ügy tavaly nyár óta az Európai Bizottságnál van, de azóta nem érkezett megkeresés ezzel kapcsolatban.