Erzsébet
1 °C
4 °C

Exkluzív FKGP-kampányvideó Klapkától

2014.03.12. 14:44

Ha van tökéletes konstelláció, új dimenziókat nyitó együttállás, akkor a régi-új Független Kisgazdapárt és Klapka 'Aranyember' György együttműködése biztos, hogy ilyen. A zseniális reklámjairól is méltán híres Klapka lett ugyanis a Hegedűs Péter vezette FKGP kampányfőnöke, a munkát saját reklámügynöksége végzi.  

Ennek eredményeképp láttunk már két tökéletes kampányvideót tőle. Az elsőben egy tyúk beszél egy disznó hátán, a másodikban Hegedűs Péter beszél egy kecskéhez. Már ezzel az első kettővel is boldogok lettünk volna, de nem volt megállás: elkészült a harmadik is és negyedik is. A harmadik már tényleg olyan, mint amire mindannyian vártunk. Ismerve Klapka megjelenésének mágikus erejét (Vámház körút 9. feliratú tábla felemelése), mondjuk ki: arra vártunk, hogy ő maga is megjelenjen a reklámban:

De nem, nem ez volt a videósorozat csúcspontja. Szerencsénkre hozzájutottunk a négy videóból álló kampányvideó-sorozat negyedik részéhez is: Klapka György maga küldte el nekünk DVD-n (!) a filmeket. Levelében azt írja: „Kérem, drága idejükből áldozzanak néhány percet, nézzék meg, hogy így is lehet politikai pártot reklámozni."

Nehéz bármit hozzátenni, nézzék meg a negyedik részt, ami már igazi, kiforrott, hiperrealista házi videók hangulatát idéző darab. A gyönyörű apróságokkal – karácsonyfa, csálé nyakkendő, csálé lámpabura – és fontos részletekkel – kenyérszentelés késsel – teli kisfilmet nálunk nézheti meg először:

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?