Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Szombat délután jön a rossz idő

2014.03.14. 09:19

Pénteken egész nap napos és meleg idő várható, 19-20 fokos hőmérséklettel. Péntek reggel a Met.hu és az Időkép sem lát egy felhőt sem az égen. Szombat délután viszont megérkezik a vihar.

A délelőtt péntekhez hasonlóan még napos lesz, utána viszont erős, 50-70 kilométeres széllökések is várhatók, esni fog az eső és a hőmérséklet is gyorsan le fog hűlni a Met.hu előrejelzése szerint. A hőmérséklet szombaton 17 fokig, vasárnapra pedig 10 fokig hűl le. Vasárnap eső is várható.

A következő két hétben nem valószínű, hogy megismétlődne a tavaly március-közepi hóvihar, mert majdnem egész Európában melegebb lesz a következő két hétben a sokévi átlagnál. A Középtávú Időjárás-előrejelzések Európai Központjának előrejelzése szerint Magyarországon körülbelül három-hat fokkal fogja meghaladni az átlaghőmérséklet a korábbi évek átlagát.