Egy nap alatt 106-szor telefonált a reménytelen szerelmes

2014.03.20. 08:28

A Zalaegerszegi Járási Ügyészség zaklatás bűntette miatt emelt vádat egy szerelmes férfi ellen, aki nem tudta feldolgozni a szakítást, ezért folyamatosan zaklatta volt párját.

A kapcsolat majdnem három évig tartott, de júliusban a nő szakított, és ezt a férfi nem volt képes feldolgozni.  Elment az exe munkahelyére, és a portásnál üzenetként hagyta, hogy megöli őt. Többször megjelent a nő lakása előtt is, a kaputelefont hosszasan nyomta, és a nőt fenyegette.

Ráadásul július 1-e és 18-a között 136-szor hívta volt párját, ebből 106-szor csak július 18-án, amikor ismét elment a nő házához. Ekkor a nő már rendőri segítséget kért. Amikor kiérkeztek a rendőrök, a zaklató éppen nyomta a kaputelefont, és mobilján is próbálta elérni volt párját.

Nem akarta igazolni magát, szidalmazta a rendőröket, meg a nőt, és közölte, hogy „majd jól szétverem a fejét, takarodjatok innen!”. A nő ekkor feljelentést tett zaklatás miatt a rendőrségen, de mikor hazaért, a férfit ismét a háza előtt találta, ezért újra kihívta a rendőröket, mert attól tartott, hogy bántódása esik.