Nándor
9 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Dílerekkel mosták fel a padlót Ózdon

2014.03.25. 15:46 Módosítva: 2014-03-25 16:44:54

Negyed év alatt a rendőrség három nagyobb szabású kábítószer-akciót hajtott végre Ózdon. A legutóbbi eredményeként újabb kábítószer-terjesztők kezén kattant a bilincs - írja a Police.hu

Március 20-án a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bükk Bevetési Alosztályának munkatársaival egyszerre több helyen is kábítószer-terjesztőkre csaptak le. Azonosították, elfogták és a rendőrkapitányságra előállították a helyi a 35 éves G. Pétert, a 33 éves B. Istvánt és a 44 éves B. Zsoltot, akiket kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítanak.

A házkutatásokon a rendőrök számítógépeket, mobiltelefonokat, készpénzt, ékszereket, gázriasztó-pisztolyt, digitális mérlegeket, fecskendőket, teleszkópos botot (viperát), illetve kábítószergyanús anyagokat foglaltak le. Az egyik ingatlanban a hűtőszekrényből, a fagyasztott húsok közül kerültek elő az úgynevezett kábítószerprekurzor-gyanús anyagok.

A korábbi két rendőri akció eredményeként idén már három ózdi díler került előzetes letartóztatásba.