Orsolya
7 °C
15 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Fantomok sürgetik Gyurcsány miniszterelnök-jelöltségét

2014.03.30. 10:15

Petíció: Váltsunk Kormányt! Váltsunk Miniszterelnök-jelöltet! Gyurcsány Ferencet a lista élére!

Ez volt a tárgya annak a levélnek, amit vasárnap éjszaka több mailcímről is elküldtek szerkesztőségünknek. Első ránézésre úgy tűnt, mintha a Demokratikus Koalíció tagjainak szánták volna, de véletlenül mellément.

Az aláírók szerint egy héttel a választások előtt „egyre jobban lemaradni látszik” az összefogás, és ennek „a karizma nélküli, ötlettelen Mesterházy Attila” az oka. Ráadásul ott van még a Simon-ügy, ami „az MSZP belső ügye”. 

Egy reményünk van már csak: Gyurcsány Ferenc!

– olvasható a levélben.

„Ez egy jobboldali provokáció, az aláírók neve nem ismerős a DK számára, a mailcímek egy része sem létezik” – mondta kérdésünkre Gréczy Zsolt, a párt szóvivője. Szerinte akik ezt kitalálták, éket próbálnak verni a kormányváltó szövetségesek közé. „De ez nem fog menni. A DK miniszterelnök-jelöltje Mesterházy Attila, aki április 6-án le fogja győzni Orbán Viktort” – mondta Gréczy.

A teljes levélért kattintson!
A teljes levélért kattintson!