Csodatévő padot találtak Gyugyon

2014.04.28. 19:44 Módosítva: 2014.04.28. 19:57

Elméláznak, megnyugszanak, verset írnak, elvesztik az időérzéküket, akik letelepednek a gyugyi II. János Pál pápa dombon található Örökkévalóság park egyik padjára - számolt be a Sonline.hu cikke.

Jelenka György a település polgármestere elmondta, mielőtt bioenergetikusokhoz fordult, maga is leült a padra, mert többen jelezték, hogy az Örökkévalóság parkjának egyik padján üldögélve különös érzések, gondolatok támadnak bennük. Azt mondja, a templom környékén egy korábbi vizsgálat már kimutatta, hogy a területen pozitív hatású sugárzás található.

A polgármester sűrű programja ellenére is órákat töltött ott, aminek az lett az eredménye, hogy  már nem hord szemüveget, pedig húsz éve szemüveges volt.

Bencze Ágnes - aki 23 éve foglalkozik ilyen jellegű méréssekkel - azt mondta, ez a hely nagyon alkalmas feltöltődésre, ezért például egy jó kirándulóhely lehet, ahol pár órát eltölt az ember.

Pár méterre a padtól egy Árpád-kori templom áll, és szerinte a régi templomokat általában erős pozitív energiát sugárzó területekre építették.