Szekeres bírálja az MSZP EP-kampányát

2014.04.29. 15:24 Módosítva: 2014.04.29. 15:37

Szekeres Imre, aki a választások után lemondott az MSZP jászsági szervezetének vezetéséről, Facebook-oldalán bírálta a párt EP-kampányát. Mint írja,

Eltelt három hét és az a kérdés, hogy mire használta ezt az időt az MSZP vezetése? Milyen erővel, elszánással indította el az európai parlamenti kampányt? Sajnos néhány jelölt sajtószereplésén kívül semmi nem történt. Tegnap azzal szembesültem Jászberényben és Jászfényszarun is, sokan teszik fel azt a kérdést: menjek el szavazni és kire május 25-én? Sokan kérdezték azt is, hogyan gondoljátok: összefogtunk április 6-án, most külön indulunk május 25-én, de hiszen akkor van esélyünk októberben az önkormányzati választáson, ha ismét együtt indulunk! Hogyan kövesse ezt a választópolgár?

Szekeresnek nem ez az első kritikus megjegyzése, lemondásakor azt állította, hogy szervezetlenség, zűrzavar, a válaszok hiánya jellemezte a parlamenti választási kampányt. „Legalább egy megjegyezhető neve lett volna a választási szövetségnek, s persze az is, hogy ne januárban jöjjön létre.”

Az MSZP egykori frakcióvezetője egyébként 20,21 százalékkal a harmadik helyen végzett Jász-Nagykun-Szolnok megye 02. számú egyéni választókerületében.