Mit szólnak ehhez az Ivettek I-vel?

2014.05.15. 20:33

Felhívást intéztünk Ivett nevű kedves olvasóinkhoz, azt kértük, osszák meg velünk, hogyan élik meg, hogy egy olyan ciklon pusztít az országban, amit ugyanúgy hívnak, mint őket.  Íme az eredmény:

Engem is Ivettnek hívnak, és bár kicsit furcsa hogy rólam neveztek el egy vihart,mégis izgalmas mert ma van a születésnapom és furcsa, hogy pont ma tudtam ezt meg :) 

- írja Ivett, akinek ezúton is nagyon boldog születésnapot kívánunk! <3

Én örülnék, ha végre férfiakról is elneveznének természeti jelenségeket... :D

- írja egy jó humorral megáldott Ivett.

1. Bántani? Neeem, inkább csak sunyin mosolygó, akarom mondani vigyorgó vállbaveregetéseket kapok, hi-hi-hi kuncogásokkal fűszerezve. Arról nem is beszélve, hogy minden ismerősöm újból megemlékezik a névnapomról, aki pedig ezt május 6-án nem tette meg, hát most biztos.

2. Igen és a hab tortán, hogy az esőt is szeretem...bár kicsit lehetne melegebb.

3. Nem, minek is? A Katrináknak és Emilyknek erre sokkal nagyobb okuk lenne. Az Ivett/Yvette nem túl gyakori név, ebből kifolyólag abszolút sikertelenségbe fulladna a tiltakozás.

- tudtuk meg a válaszokat Ivettől, aki ezelőtt még sosem írt hozzászólást. Köszönjük, nagyon jól sikerült!

Yvette vagyok és nem kevés időbe és ráfordításba került, hogy ilyen legyen a nevem. Ma pedig mindenki,- családban is és ismerőseim is- tettek megjegyzéseket, - persze tudom, hogy nem gondolták komolyan-, még egy kicsit nekem is tetszett, hogy az egész ország rólam beszél. Többek közt azt is mondták, hogy valószínűleg ismernek a Meteorológiai Szolgálatnál és azért nevezték el azonnal ezt a ciklont így :) Jókat derültem a megjegyzéseken.

- írta Yvette. 

A kislányomat Ivettnek hívják, 3 éves. Ma a bölcsődében egész nap Ciklonkának szólították. A munkahelyemen egész nap azt hallgattam, hogy Ivett ma sokat KIVETT az emberekből...., ráadásul kérdezgették, hogy a lányom is ekkor felfordulást csinál-e otthon? Úgyhogy nem könnyű. Amúgy a kiscsajról egy hurrikánt is el lehetnek nevezni, annyira eleven.

- szemléltette Ivettke anyukája, hogy milyen lehetett ma ezzel a névvel élni.

Köszönöm nektek a kérdést! Én külön köszönöm a névadást! Felpörgött a baráti és családi élet körömben.

- írta egy Ivett, aki nem szeles és nem tiltakozik csak szórakozik ezen.

Én kifejezetten jókat nevetek, mondjuk elmenekültem még a vihar előtt az országból, úgyhogy csak Facebookon szórakoztatnak a barátaim. Szerintem Ivett egyébként barna. Funny, hogy a barátaim már régen is azt mondták, olyan vagyok, mint a tornádó: jövök, felkavarok mindent, aztán eltűnök.

- írta nekünk Ivett I-vel, külföldről.