Nem volt várandós a Magyarbánhegyesen hasba lőtt nő

2014.05.18. 11:59 Módosítva: 2014.05.18. 12:06

Küzdenek az orvosok a magyarbánhegyesi lövöldözés két túlélőjének életéért. Az egyik hozzátartozó a Borsnak azt mondta: az elterjedt hírekkel ellentétben a négy haslövést kapott 27 éves nő nem volt várandós. 

Csütörtökön egy 47 éves vésztői férfi lelőtte volt élettársának új párját és volt élettársa anyját. T. Lajos rálőtt volt anyósa élettársára, és négyszer hasba lőtte volt barátnőjét is. Mindkettőt életveszélyesen megsebesítette. A férfi a lövöldözés után magával vitte ötéves lányát. Nem sokkal később Békéscsabán, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányságon feladta magát.

A Bors szerint a férfi öt évvel ezelőtt akkori élettársát és két gyermekét hagyta el a fiatal magyarbánhegyesi lány kedvéért, pedig akkori élettársa éppen harmadik fiukkal volt terhes.

A jómódú autókereskedőnek és fiatal barátnőjének közös kislánya született, de feltűnt a nő korábbi barátja. A nő a férfi miatt Németországba utazott, és kislányukat a férfi gondjaira bízta.

Amikor a nő visszatért külföldről, bejelentette, hogy magával viszi a kislányt. A férfi ebbe nem tudott belenyugodni. Riválisával egyszer össze is verekedett.

A férfi vallomása szerint csütörtökön csak egy gázpisztolyt vitt magával, és nem akart ölni. A rendőrségen azt állította: riválisa kihívta az udvarra, és nála egy éles fegyver volt. Kiütötte a kezéből a pisztolyt és lelőtte.

A Bors szerint ezután egykori anyósára, majd annak élettársára lőtt, a házból kiszaladó volt barátnőjébe pedig négy golyót eresztett. Ötéves kislányuk végig a házban volt, nem látta a lövöldözést. T. Lajos beszaladt érte, keresztülfutott vele az udvaron. A földön fekvő emberekről azt mondta lányának, hogy csak elestek.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport