Eszméleténél van a Magyarbánhegyesen hasba lőtt fiatal nő

2014.05.19. 17:53 Módosítva: 2014.05.19. 18:33

Vasárnap levették a lélegeztetőgépről azt a fiatal nőt, akit csütörtökön volt párja többször hasba lőtt Magyarbánhegyesen. A nő tudata tisztulóban van, már érdeklődik a vele történtekről, és tisztában van a vele történt események súlyával, közölte Havas Attila, az egészségügyi intézmény intenzív osztályának vezető főorvosa.

A másik sérült állapota életveszélyes. Ő a fiatal nő anyjának élettársa. Az 51 éves férfi a békéscsabai Réthy Pál Kórházban fekszik. Becsey László főigazgató-főorvos azt mondta: műtétet hajtottak végre rajta és változatlanul mélyaltatásban tartják.

Csütörtökön egy 47 éves vésztői férfi Magyarbánhegyesen lelőtte volt élettársának új barátját és korábbi anyósát. A férfi rálőtt korábbi anyósa élettársára, volt barátnőjét pedig többször hasba lőtte. Ők ketten életveszélyesen megsérültek, de túlélték a támadást. 

A férfi azért ment Magyarbánhegyesre, mert volt párja magával akarta vinni Németországba  közös gyermeküket. A férfi azt állította: nem akart gyilkolni, csak egy riasztópisztolyt vitt magával. Volt barátnője új párja azonban egy éles fegyverrel ment felé. A férfi ezt kicsavarta a kezéből, és ezután használta a fegyvert. A lövöldözés idején az ötéves kislányuk is a házban volt. Őt a férfi magával vitte, majd feladta magát a rendőrségen.

A férfit a bíróság pénteken előzetes letartóztatásba helyezte. A Békés Megyei Főügyészség több ember sérelmére elkövetett emberölés megalapozott gyanúja miatt indított eljárást ellene.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport