Három ember megsérült a Balaton körüli biciklitúrán

2014.06.01. 09:28

Egy súlyos és egy könnyű sérüléses baleset történt szombaton a Balaton körüli XIII. Coca-Cola Testébresztő Tour de Pelso kerékpáros túrán - írja a Police.hu.

A verseny élmezőnyében bicikliző versenyzők egy csoportja Balatonfenyves külterületén a 7-es számú főút teljes szélességében haladt Balatonkeresztúr irányába, amikor egy külföldi állampolgár kerékpárjának kereke elérte egy másik bicikli kerekét, kibillent az egyensúlyából és az úttest bal szélén álló gépkocsi elejének ütközött, majd árokba esett. A baleset során 8 napon túl gyógyuló súlyos sérüléseket szenvedett, kórházba vitték.

A versenyzők tovább haladtak a 7-es számú főúton, amikor Balatonkeresztúr külterületén egy biciklis kerékpárja első kerekébe belekapott az erős északi szél. A versenyző az egyensúlyát elvesztette és elesett. Mögötte haladt egy másik biciklis, aki már nem tudott megállni és szintén elesett. A baleset során minkét versenyző 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett, őket a mentőszolgálat munkatársai a helyszínen ellátták.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport