Árpád
-2 °C
4 °C

Életveszélyesen megsérült egy bobozó fiú

2014.06.04. 10:39

Egy debreceni fiú életveszélyesen megsérült bobozás közben az egyik miskolctapolcai szabadidőparkban, írja a Police.hu. A bobpálya üzemeltetője szerint a balesetet a fiúk okozták, mert a tiltás ellenére „vonatoztak”, vagyis összekapaszkodtak a bobokkal. Az első bob váratlanul fékezett, a mögötte haladó pedig nekiment.

A bobpályát üzemeltető cég egyik ügyvezetője, Sramkó Pál az Indexnek elmondta, hogy hétfő délután öt körül járt náluk a debreceni diákcsoport, a negyedik-ötödik lecsúszásuk lehetett, amikor a több helyen kifüggesztett tiltás ellenére három bob összekapaszkodott. Ezt „vonatozásnak” hívják, amit azért tiltanak, mert balesetveszélyes. Sramkó a baleset idején ott lévő kollégái elmondása alapján rekonstruálta a történteket.

A bobpálya szerdán ismét kinyitott, Sramkó szerint nem veszélyes a pálya, a balesetet sem műszaki probléma okozta, hanem a diákok figyelmetlensége.

A balesetről a rendőrség nem adott közre részletes információkat, csak annyit közöltek, hogy az egyik miskolci kórházból kapták a bejelentést kedden reggel fél kilenckor. Sramkó azt mondta, hogy úgy tudja: a balesetet szenvedett fiú állapota javult tegnap óta.

A rendőrség foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés gyanúja miatt nyomoz.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?