A HÉV-en látták az eltűnt nőt

2014.06.21. 10:15

Pénteken a főváros III. kerületében, a HÉV-en látták a 38 éves B. Szilviát, aki napokkal ezelőtt tűnt el. A nő az Aquincum megállónál szállt le. A francia állampolgárságú B. Szilviát napok óta keresik, a Facebookon már több mint hétezren megosztották a fényképét. Hozzátartozója elmondta, hogy a pénteki Index-cikk miatt kapták az első jelentős információt az ügyben, ezért kérte újra lapunk segítségét. 

B. Szilvia
B. Szilvia

A kétgyermekes anyuka utolsó ismert tartózkodási helye a II. kerületi francia iskolában volt, azóta többen látták Solymáron és Pilisszentivánon is. Labilis idegállapotban van, ráadásul gyalog, pénz nélkül indult el. (A legfrisseb hírek szerint lehet, hogy van nála pénz.)

Most több civil szervezet és önkéntes keresi Budapesten, a Pilisben. A fővárosban a III. kerületben és a Római parton is keresik, merthogy ezen a területen bukkant fel utoljára.

B. Szilvia 165 cm magas, 47 kg, vékony testalkatú. Zöld szeme, szőkésbarna haja van. Eltűnésekor fehér felső és kék, virágmintás farmer nadrág volt rajta, de legutóbb kertésznadrágban, fehér felsőben, kezében DM-szatyrokkal járkált.

Aki az eltűnt személy jelenlegi tartózkodási helyével vagy eltűnésének körülményeivel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 06-30-565-9593-os telefonszámot vagy a rendőrséget (107 vagy 112)!