Pandora, Gabriella
-1 °C
4 °C

Idén is lehet nyitottnak lenni a Pride-on

2014.06.27. 15:04

Idén is közös Nyitottak vagyunk kamionnal érkezik a Budapest Pride-ra számos cég és szervezet, köztük a közösségi kezdeményezés elindítói, a Prezi, az espell és a Google is.

A szervezők a Nyitottak vagyunk kamionnál várják az elsőprájdozókat, a Pride-on már hagyományosan részt vevő cégeket, szervezeteket, közösségeket, valamint minden támogatót. A tavalyi tömeg és fesztiválhangulat alapján is azt remélik, hogy idén még többen ünneplik együtt a sokszínűséget a Budapest Pride-on. Sok elsőprájdozóra is számítanak, olyanokra, akik korábban még nem vettek részt a felvonuláson. Az eddig közel 700 céget, szervezetet és közösséget számláló Nyitottak vagyunk kezdeményezéshez a nyitottakvagyunk.hu honlapon lehet csatlakozni. Azokat várják, akik alapértéküknek tekintik, hogy másokat csak tetteik és teljesítményük alapján ítélnek meg, tekintet nélkül bármi másra.

A kezdeményezéshez csatlakoztak világhírnévre szert tett magyar start up-ok, nemzetközi nagyvállalatok, magyar sajtóorgánumok és bloggerek, fesztiválok, felsőoktatási intézmények, sok és sokféle kisebb és nagyobb vállalkozás, egyesületek, alapítványok, köztük emberi jogi szervezetek, a roma kultúra megismertetéséért dolgozó szervezet, a mozgás örömét a fogyatékos emberekkel megosztó vagy éppen a hajléktalanokat segítő alapítvány, és még sok, sokféle ügyért dolgozó szervezet, alapítvány és közösség. 

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?