Pandora, Gabriella
-3 °C
3 °C

Falba tömték a drogot a Tömő utcában

2014.06.28. 13:00

Péntek hajnalban a VIII. kerületi rendőrkapitányság, a készenléti rendőrség és a terrorelhárítók rajta ütöttek két lakáson a budapesti Tömő utcában, a nyolcadik kerületben. A gyanú szerint tavaly április óta a földszinti és első emeleti lakásokban kábítószert árultak. Négy embert őrizetbe vettek.

A házkutatásokkor a hűtőben egy csomag - körülbelül 12 gramm - kábítószergyanús anyagot, 27 darab fehér színű, kristályos szerkezetű és 14 darab egyéb kábítószergyanús anyagmaradványt tartalmazó nejlontasakot, 10 darab fecskendőt és egy kézzel sodort - feltehetően kábítószert tartalmazó - cigarettát foglaltak le a nyomozók. A ház belső udvarán a kábítószerkereső kutya különböző rejtekhelyeken - az aljnövényzetbe, a fal repedéseibe rejtve- több tasak kábítószergyanús anyagot talált.

A rendőrök ezen a videón örökítették meg az eseményeket:

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?