Az Orbán-imádó szerkesztőnő lett a külügy fő minőségellenőre

2014.07.23. 12:23

Az Index információi szerint Holfingerné Petró Ildikót nevezték ki a napokban a Külgazdasági és Külügyminisztérium fő kiadványfelelősévé.

A Közszolgálat című lap főszerkesztőnője, aki a minisztériumok közti átrendeződés során a KIM-ből átkerült a KÜM-be, a mostantól tárca valamennyi nyomtatott kiadványának megjelenését irányíthatja. Holfingerné Petró Ildikó teszi rá a minősítő pecsétet a külügy könyveire, prospektusaira, ismertető füzeteire, vagy bármire, aminek a létrehozásához nyomdai szolgáltatás igénybevétele szükséges, és az ő felelősségi körébe tartoznak még azok a kiadványok is, amelyeknek létrehozásában a minisztérium támogató partnerként vesz részt.

Holfingerné Petró Ildikót a választások utáni cikke tette ismertté.

A cikk a KIM által kiadott Közszolgálat című kiadványban jelent meg. A főszerkesztői lapindító publicisztikában annyira meleg hangúra sikeredett az újabb választási győzelem alkalmából Orbán Viktor üdvözlése, hogy a hangvétel sokakban régi dicsőítő verseit idézte fel.

Sajnos nem ismerem személyesen. Persze szeretném, de hát ki ne szeretné. Idei március 15-i beszéde után ismét melegség töltötte el a lelkemet, mint minden beszéde végén, és nem feltétlenül az elmondottak miatt, hiszen azok egyértelműek, hanem azért, ahogyan minden egyes alkalommal szemöldökét felhúzva, fejét kissé zavartan lehajtva, papírjait rendezgetve igyekszik leplezni meghatottságát. Merthogy meghatódik... Most, a választások után, amikor soraimat olvassák, „egységbe forrott erőinknek” köszönhetően már büszkén mondhatom, hogy kicsiny, de egyre erősebb hazám miniszterelnöke változatlanul a nagyon is emberi Orbán Viktor.  • Hírek
  • Csok