Egy csecsemő is van a hét súlyos sérült között

2014.07.23. 15:03 Módosítva: 2014.07.23. 16:29

Súlyos baleset Nagybajomnál

Egy autó és egy kisbusz karambolozott frontálisan, a 61-es úton Nagybajom és Böhönye között, a 146-os kilométer közelében, közölte a katasztrófavédelem. 

Az autóban és a kisbuszban négy-négy ember utazott. A balesetben egy ember meghalt, heten súlyosan megsérültek. A sérültek között van egy csecsemő és egy 8-10 éves gyermek is. Két ember eszméletlen, három ember a roncsok közé szorult.

A helyszínen a böhönyei önkormányzati, a kaposvári hivatásos tűzoltók, és a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat dolgozik. A mentősök két mentőhelikoptert hívtak, az egyik már megérkezett. Az utat lezárták.

Három autó ütközött Rábahídvégnél 

Három autó ütközött össze a 8-as főúton, Rábahídvég közelében. Hárman megsérültek, az útszakaszt lezárták - közölte a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. A balesetben két ember súlyosa, egy könnyebben sérült meg. A helyszínre mentőhelikopter érkezett. A baleset akkor következett be, amikor egy autó belerohant az előtte álló kocsisornak. A helyszínelés és a műszaki mentés idején a forgalmat Gersekarát és Rum felé terelik el.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport