A Nagy Magyar Gyíkemberhatározó

2014.08.05. 11:57
Néhány dinoszaurusz túlélte az özönvizet, belőlük fejlődtek ki az alakváltó gyíkemberek, akik napjainkban is irányítják a világot. Azt már tudjuk, hogy kik a reptiliánok a világelitben, de vajon kik itthon? Orbán? Simicska? KGBéla? És ki a gyíklény a Zsindexben? Döntse el Ön!

Figyelem: cikkünk a világot érthetetlenül komolyan vevők megzavarására alkalmas állításokat tartalmaz. Az összeesküvés-elméleti napra készült többi cikkünket itt találja. (Ezt a közleményt felsőbb erők utasítására, utólag illesztettük ide.)

65 millió évvel ezelőtt kihaltak a dinoszauruszok, legalábbis a manipulatív, burzsuj, komprádortudomány ezt próbálja elhitetni velünk, de mi tudjuk, hogy nincs így. Az őshüllők közül egy-két faj ugyanis túlélte a bolygónkat sújtó csapásokat, és a vízben, valamint a föld alatt átvészelték a nehéz időket.

Az özönvíz, jégkorszak, meteorbecsapódás túlélése azt is eredményezte, hogy a legjobb képességű dinoszauruszok tovább pallérozhatták parádés szkilljeiket, hogy kifejlődjenek belőlük az okos gyíkok (Smartasaurus), akik a Nibururól érkező idegenekkel pánszexuális kapcsolatba lépve megalkották a tökéletes reptiloid humanoidot, az emberszerű alakváltó gyíkot.

Ha valaki egy szuperképességű Isten, akkor nem véletlen, hogy előbb-utóbb a világ vezetője lesz. Így történt a gyíkemberekkel is, akikről ma már bizonyított, hogy fontos pozíciókat töltenek be a globális elitben. Például: II. Erzsébet angol királynő, Barack Obama amerikai elnök + a testőre, Mario Balotelli olasz futballista, Mark Zuckerberg internetguru, és még sokan mások.

A gyíkemberek a magyar közéletbe is beszivárogtak, létezésük már bizonyított, viszont egyelőre nem tudni, kik is pontosan a reptiliánok a hazai elitben. Az alábbi "emberekről" sokat lebegtették már, hogy esetleg gyíkemberek, a döntés most az Önök kezében van . Akikről kimondják, hogy Reptiliánok, azoktól rá fogunk kérdezni, bár úgyis hazudni fognak.

Orbán Viktor

orban ropteben.gif

Adja magát, hogy az ország legbefolyásosabb embere gyíklény legyen. Erről árulkodnak a miniszterelnök néhány éve megjelent sűrű nyelvcsapásai is, úgyhogy simán lehet, hogy Orbán már nem is az az Orbán, aki még gyerekként volt, hanem egy forróvérű alakváltót tisztelhetünk benne.

Gyíkember?

     

Simicska Lajos

A gyíkemberek szeretnek rejtőzködni, a vélhetően reptilian miniszterelnök egykori szobatársa pedig nagymestere ennek. Nincs kizárva, hogy a Bibóban kapták el egymástól a gyíkembervírust, és az sem, hogy a Közgép áll a titokzatos chemtrail mögött, amivel szolganéppé teszik a magyarokat.

Gyíkember?

Vona Gábor

A Jobbik elnökén minden gyanús. A szeme, a szája, az orra, a füle, a mimikája, na meg tudják mit mondott, amikor meghívták a Nemzetbiztonsági Bizottság zárt ülésére? Hogy örömmel vesz részt rajta! Naná, egy gyíklény hülye lenne kihagyni egy ilyen titkos találkozót, szerintem még mindig dörzsölni a farkát.

Gyíkember?

Lendvai Ildikó

Egyes tudományos elméletek szerint a dinoszauruszok az MSZP-ben élték túl az ősidők katasztrófáit, Lendvai Ildikó pedig az őshüllők és a niburui alienek nászából született egyik első magyar gyíkember. Bónusz: a vörös szegfű a Xihomaipei intergalaktikus mitológiában gyíkfarkat jelent. 

Gyíkember?

   

Rogán Antal

Miről lehet felismerni egy gyíkembert? Például az üveges, úgynevezett pszichopata-nézéséről, amiben a Fidesz gyíkfrakcióvezetője verhetetlen. Ráadásul Rogán a Pasa Parkban melengeti tojásait, ahol a városi pletyka szerint a legsűrűbb a gyíkemberpopuláció, Rogán pedig egyenesen a helyi gyíkkirály!

Gyíkember?

Stefka István

Ő a kevésbé ismert gyíkemberek közé tartozik, pedig a Magyar Hírlap főszerkesztőjeként, és a CÖF egyik alapítójaként rendkívül befolyásos pozíciókban van, ahogy a gyíklényektől megszokhattuk. De ha mindez nem lenne elég, mutatunk róla egy fotót, ami divatosan fogalmazva: megszólal!

Gyíkember?

Selmeczi Gabriella

Az alakváltás nagyasszonya olyan transzformációkon ment keresztül az elmúlt években, mint senki más. A szemünk előtt zajlik a Gyíkembertörténelem, és nincs kizárva, hogy Selmeczi Gabrielláról egyszer lehull a műbőr, és megmutatkozik önnön pikkelyes valójában.      

Gyíkember?

Kovács Béla

A gyíklények általában titokban próbálják tartani gyíkügynök tevékenységüket, KGBéla viszont még a látszatra sem ad, és   nyíltan csúszik-mászik   a szintén reptiloid Putyin irodája és a Kossuth téri gyíkparadicsom között.      

Gyíkember?

Vadai Ágnes

Vadai a DK Gyíkember tagozatának elnökeként kezdőzetlen őszintéséggel tárja a világ elé nap mint nap, hogy bizony egy reptilián. A demokraták matrónája szoknyája mögül olyan gyíknagyágyúk bújtak már elő, mint Molnár Csaba, vagy Szarvas Koppány Bendegúz. Gyík legyen a talpán, aki nem nyom rá egy igent.

Gyíkember?

G. Fodor Gábor

Ő az, akire nem is kell rásütni a háttérember bélyegét, hiszen a háttérhatalmak jegyében született a gyíkemberek évében. Ha ez nem lenne elég, a sulis farsangokon általában hétköznapi outfitben jelent meg, mégis mindenki tudta, hogy gyíknak öltözött.

Gyíkember?

Dezső András

dezso.gif

A reptiliánok természetesen az olyan, nyíltan a zsidók által pénzelt médiumok szerkesztőségeiből sem hiányozhatnak, mint a fő népbutító, hazugsággyáros Zsindex. Dezső András két méterre ül tőlem, mégis bármikor képes belenyalni a fülembe. Véletlen? Nem hinném!

Gyíkember?

Illusztrációk: szarvas / Index