BRFK: Nem verték meg Noszály Sándort

2014.08.11. 17:39 Módosítva: 2014.08.11. 17:44

Augusztus 8-án, hajnal negyed négykor életveszélyes állapotban szállították kórházba a mentők Noszály Sándort egy budapesti szórakozóhely elől.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság hétfő este közölte, hogy az ügyben bűncselekmény hiányában lezárták a nyomozást. 

A BRFK munkatársai a helyszíni szemlét követően teljes körű adatgyűjtés végeztek. Felkutatták és kihallgatták tanúkat, beszerezték és végignézték a szórakozóhely biztonsági kamerájának felvételeit. Az életvédelmi osztály munkatársai megállapították, hogy Noszály Sándor sérelmére nem követtek el bűncselekményt, ezért az ügyben korábban elrendelt nyomozást augusztus 11-én a Budapesti Rendőr-főkapitányság megszüntette.

Múlt héten a Velvet adott róla hírt, hogy valószínűleg megverhették Noszály Sándort, mert életveszélyes fejsérüléssel szállították a kórházba a Széchenyi térről, egy szórakozóhely elől.

"Egy nagyobb társasággal voltunk bulizni, de nem emlékszem sokra, csak annyira, hogy hátulról meglöktek, és nekiestem valaminek” - nyilatkozta akkor. Ekkor, elmondása szerint, valamibe beütötte a fejét a szórakozóhelyen. Akkora ütés érte a fejét, hogy húsz öltéssel kellett összevarrni, és egy artériája is elszakadt.