Szia szépfiú, Kendy vagyok, ő meg Georgia. Szeretnél valami pikáns magyarosat?

2014.08.25. 17:35

Két férfi és két nő kirabolt egy afgán férfit augusztus 18-án, hétfőn hajnalban – közölte honlapján a rendőrség. A megtámadott férfit valószínűleg paprikaspray-vel fújták le, majd a kezéből kicsavarva készpénzének egy részét eltulajdonították.

A történet azzal kezdődött, hogy a négy támadó a VIII. kerületi Tavaszmező utca egyik szállodájában ment oda a férfihoz. Pontosabban csak a két nő lépett oda hozzá, az egyik Kendy, a másik Georgia néven mutatkozott be neki.

Hogy milyen céllal ismerkedtek meg vele, és hogy pontosan miről beszélgettek, azt nem tudni. Csak azt, hogy nem sokkal később a két nő, és a két kísérőjük futva hagyta el a szálloda előterét, ahogy az ezen a rendőrség által közzétett minivideón is látszik.

Rablás elkövetőit keressük

A személyleírás szerint mindkét nő nagyjából 20 éves, vállig érő egyenes hajuk van, és egyaránt hosszúkás az arcuk. Az egyik támadó kábé 165-170 cm magas, a másik 170 centi körüli lehet. Az előbbi normál testalkatú, a rabláskor sárga színű miniruhát, és magas sarkú szandált viselt, közepes méretű táskával. Utóbbi nő vékony testalkatú, az elkövetéskor miniruhát viselt, aminek színösszetétele nem ismert.

A rendőrség rablás miatt, ismeretlen tettesek ellen nyomoz. Azt kérik, hogy aki felismeri a videó felvételen látható személyeket, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, hívja a 06-1-477-3700 telefonszámot vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanút vagy a 107-es, esetleg a 112-es számot.