30 centis késsel fenyegette volt feleségét

2014.09.29. 16:52
Őrizetbe vették a kalocsai rendőrök azt a 35 éves férfit, aki hónapokon keresztül háborgatta volt feleségét.

A Kalocsai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást folytat zaklatás bűntett és könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt K. Andor 35 éves császártöltési lakos ellen, írja a police.hu.. 

A férfi 2014 júniusától rendszeresen zaklatta telefonon volt feleségét, valamint többször szöveges üzenetekkel háborgatta, illetve megöléssel fenyegette meg a nőt. A gyanúsított 2014. augusztus 25-én, a munkahelyén is felkereste és megütötte a sértettet, 2014. szeptember 28-án 11 óra 10 perckor pedig Hajóson, az utcán, minden előzmény nélkül rátámadt volt feleségére, szidalmazta és bántalmazta őt. K. Andor a nő segítségére érkezők miatt felhagyott a cselekményével, majd a gépkocsijából egy 30 centiméter pengehosszúságú tőrkést vett magához és azzal fenyegette a sértettet, aki egy közeli ház udvarába menekült.

A férfit  másfél órán belül egy császártöltési vendéglátóhelyen elfogták az egyenruhások, akik a férfi segédmotoros kerékpárjának ülése alatt megtalálták és lefoglalták a kést.

K. Andor őrizetbe vételét foganatosításba helyezték, valamint előterjesztést tettek előzetes letartóztatásba kerülésének indítványozására.