Juhász Péter visszadrogosozott

2014.10.09. 20:38 Módosítva: 2014.10.10. 00:19

Juhász Péter, Belváros-Lipótváros ellenzéki polgármester-jelöltje a hivatalos Facebook-oldalán közzétett bejegyzésében fakadt ki amiatt, hogy a pártok őt drogosozzák.

Azt írja, azzal, hogy a Fidesz drogosozza, el akarják terelni a figyelmet a szabadrablásról, amit az elmúlt 8 évben folytattak. Ráadásul Juhász arra is emlékeztetett, hogy kormánypárti politikus is keveredett már drogbotrányba.

Említette a posztban a Cink.hu mai cikkét, amiből kiderül, hogy már Schmuck Andor és a Munkáspárt is drogosnak nevezi.

A bejegyzés legizgalmasabb részében sérelmezi, hogy a Jobbik teleszórta a belvárosi postaládákat drogosozó szórólapokkal, majd előjön azzal, hogy a Jobbik helyi jelöltje a Fekete Lyukról szóló dokumentumfilmben arról beszél, hogy füvezett. Íme a videó, amiben 6:10-től Losonczy Pál beszél:

Juhász szerint az LMP némán lapít ebben a témában, hiszen az a 4K a stratégiai szövetségese, amelyik az országgyűlési kampány során szerinte egyetlen témában nyilvánult meg: legalizálni kellene a füvet. "A sok drogosozásban mintha eltűnt volna a lényeg" – írja Juhász, majd egyik kommentjében egy coubot is csatolt Losonczy interjúrészletéről, hátha valakinek nem jött át a videóból a lényeg: 

Most, hogy a drogos múltjával támadott Juhász Péter úgy döntött, maga is kampánytémává emeli egy politikustársa évekkel korábbi droghasználatát, talán érdemes felidézni azokat időket, amikor még nem a szavazatmaximalizálás vezérelte a marihuána-fogyasztással kapcsolatos lépéseit.