Katonai teherautó karambolozott Szolnoknál

2014.10.30. 08:37

Teljes szélességében lezárták a négyes főutat Szolnoknál, ahol egy katonákat szállító teherautó ütközött egy furgonnal, a balesetben pedig mindkét jármű felborult.

A teherautóban szállított tizenhat katona közül csak ketten sérültek, ám velük ütköző Ford Transit utasa súlyos sérüléseket szenvedett, írja a Szoljon.hu. A baleset a 99-es kilométernél, a Tószegi úti felüljárónál történt, ahol nehezíti a mentést, hogy egy betonelemeket szállító kamion is lesodródott az útról és megbillent, miután a vezetője félrerántotta a kormányt, hogy ne rohanjon bele a felborult járművekbe.

Az M5-ös autópályán is kisteherautó ütközött teherautóval – a 60-as kilométernél, Lajosmizse és Örkény között mindkét irányban forgalomkorlátozásra kell számítani emiatt. A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője, Hürkecz Zoltán arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a baleset, melyben senki sem sérült meg, a Budapest felé haladó oldalon történt, de a teherautók átszakították a szalagkorlátot, az egyik jármű pedig fel is borult.

Szeged felé rendőri irányítás mellett csak a leállósávban, Budapest felé a külső sávon halad a forgalom.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport