Piroska
3 °C
4 °C

Dugoszaurusz feküdt az M1-esre

2014.12.08. 14:28

Az M1-es autópálya komáromi csomópontjánál tíz kilométer hosszú torlódás alakult ki, mert egy baleset miatt a forgalmat az 1-es útra terelik - tájékoztatta a Magyar Közút Nonprofit Zrt. hétfőn az MTI-vel.

Pécsi Norbert Sándor elmondta, érdemesebb már korábban Tatánál vagy Tatabányánál letérni az 1-es főútra. Az autópályára Nagyszentjánosnál lehet visszatérni.

A megyei katasztrófavédelem tájékoztatása szerint az autópálya Budapest felé vezető oldalán a reggeli órákban a bábolnai csomópontnál egy tartálykocsi személyautóval ütközött, majd átszakította a szalagkorlátot és a Győr felé vezető oldalon is összeütközött egy kamionnal.

A tartálykocsi üzemanyag adalékot szállított, ezt a helyszínen átfejtik. A kamion élelmiszerből álló rakománya az úttestre szóródott, a balesetben személyi sérülés nem történt. A műszaki mentés idejére mindkét oldalon lezárták az autópálya érintett szakaszát.

Frissítés: Oszladozik a dugoszaurusz

Újraindult a forgalom az M1-es autópálya korábban baleset miatt lezárt szakaszán - közölte délután négy órakor a Magyar Közút Nonprofit Zrt. kommunikációs osztályvezetője.

A baleset helyszínén torlódásokra továbbra is számítani kell.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!