Nándor
8 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Két halott, sok sérült az utakon

2014.12.11. 08:37
  • Halálos baleset volt csütörtökön reggel Dombóvár belvárosában, az Erkel Ferenc utca és a Radnóti Miklós utca kereszteződésében, írja a Police.hu. Összeütközött egy kisteherautó és egy autó, utóbbi utasa meghalt.
  • A 3-as úton, a Borsod megyei Mályiban egy csuklós busz és egy kisteherautó karambolozott. Az MTI szerint a buszon négyen sérültek meg könnyebben, a kisteherautóból a tűzoltók szabadították ki a sofőrt, aki beszorult. Később belehalt a sérüléseibe. A főutat lezárták.
  • Baktalórántháza és Ófehértó között felborult egy autó. Ketten utaztak benne, egyikük súlyosan, társa könnyebben megsérült, írja a katasztrófavédelem.
  • Győr közelében, a 81-es út és az M1-es autópálya találkozásánál egy autó és egy teherautó ütközött össze. A rendőrség szerint ketten sérültek meg.
  • Újra járható az M5-ös autópálya a 96-os kilométernél, ahol éjfél körül kigyulladt egy teherautó. A tűz miatt egy ideig mindkét oldalt lezárták.