Orbán Ráhel üzent a magyar népnek

2014.12.18. 19:37

A miniszterelnök legidősebb gyermeke is beszállt az országos, sőt világi politikába. Orbán Ráhel a Facebookon üzent a magyaroknak, de főleg azoknak, akiket érdekel, miből él például ő . Na erre nem válaszolt, csak annyit írt, hogy:

Férjemmel önálló családunk van, saját lábunkon állunk, saját erőnkből boldogulunk, saját életünket éljük

A minden igényt kielégítő egymondatos vagyonnyilatkozat után Orbán Ráheltől megtudhatjuk, hogy Orbán Ráhelnek közgazdászdiplomája van, három évig dolgozott a szállodaiparban, valamint négy idegen nyelvet beszél. 

Az egyperces önéletrajz ars poeticus elemeket is tartalmaz, például: 

Hiszek abban, hogy egy családcentrikus nő is lehet sikeres a szakmájában, és abban is, hogy van értelme az élethosszig tartó tanulásnak.

Miután megmártóztunk Orbán Ráhel gondolatvilágának mélységeiben, a végére ugorhatunk egy dupla szaltót a miniszterelnök legnagyobb lányának magánéletébe:

Délelőtt turizmus gazdaságtanból vizsgáztam, percekkel ezelőtt végeztem a pénzügyi számvitellel. Úgy érzem mindkettő jól sikerült.

Itt lehet lájkolni és megosztani

A Fidesz is közleményt adott ki a témában. Szerintük az Orbán Viktor vagyonosodását firtató Gyurcsány Ferenc ellen kellene vagyonnyilatkozati eljárást indítani.