Ödön
1 °C
11 °C

Orbán Ráhel üzent a magyar népnek

2014.12.18. 19:37

A miniszterelnök legidősebb gyermeke is beszállt az országos, sőt világi politikába. Orbán Ráhel a Facebookon üzent a magyaroknak, de főleg azoknak, akiket érdekel, miből él például ő . Na erre nem válaszolt, csak annyit írt, hogy:

Férjemmel önálló családunk van, saját lábunkon állunk, saját erőnkből boldogulunk, saját életünket éljük

A minden igényt kielégítő egymondatos vagyonnyilatkozat után Orbán Ráheltől megtudhatjuk, hogy Orbán Ráhelnek közgazdászdiplomája van, három évig dolgozott a szállodaiparban, valamint négy idegen nyelvet beszél. 

Az egyperces önéletrajz ars poeticus elemeket is tartalmaz, például: 

Hiszek abban, hogy egy családcentrikus nő is lehet sikeres a szakmájában, és abban is, hogy van értelme az élethosszig tartó tanulásnak.

Miután megmártóztunk Orbán Ráhel gondolatvilágának mélységeiben, a végére ugorhatunk egy dupla szaltót a miniszterelnök legnagyobb lányának magánéletébe:

Délelőtt turizmus gazdaságtanból vizsgáztam, percekkel ezelőtt végeztem a pénzügyi számvitellel. Úgy érzem mindkettő jól sikerült.

Itt lehet lájkolni és megosztani

A Fidesz is közleményt adott ki a témában. Szerintük az Orbán Viktor vagyonosodását firtató Gyurcsány Ferenc ellen kellene vagyonnyilatkozati eljárást indítani. 

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?