Olivér
4 °C
8 °C

Bedugult az M1-es Budapest előtt

2014.12.19. 08:19 Módosítva: 2014-12-19 10:47:00

Több kilométeres a dugó az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, az M0-s csomópontja előtt, közölte a Magyar Közút a Facebookon. Rengeteg a kamion, és a vendégmunkások hazaindultak Nyugat-Európából karácsony előtt. Egész nap durva lesz a forgalom a körgyűrű M5-ös felé vezető szakaszán is.

Ráadásul két autó karambolozott az M0-s déli szakaszán, az 1-es kilométernél, a forgalmat rendőrök irányítják, az M5-ös autópálya felé lelassult a forgalom.

Baleset volt az M7-es Balaton felé vezető oldalán is, Szabadbattyán és Székesfehérvár között ütközött össze két autó 7.15-kor. A rendőrség reggel 10 órás tájékoztatása szerint az M7-es teljes szélességében járható, feloldották az útzárat.

Az M5-ös Szeged felé vezető oldalán, a 80-as kilométernél szalagkorlátnak ütközött, majd felborult egy autó. Fél tizenegykor itt is megszűnt a forgalmi korlátozás.

Az aktuális helyzetről itt érdemes tájékozódni>>>

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?