Salamon
12 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Tragédiával végződött a karácsonyi buli

2014.12.19. 11:52

Tragédiával végződött a győri Petz-kórház karácsonyi bulija: egy 25 éves radiológus orvost az afterparty után halálra gázolt egy vonat. Az is lehetséges, hogy a fiatal, ígéretes tehetséget akaratán kívül bedrogozták a diszkóban, ahová a kollégáival ment a kórház buli után, írja  Kisalföld.hu.

A Petz-kórház radiológiai osztályán a múlt héten tartottak évzáró bulit, amely után a fiatal dolgozók – tizenegyen – továbbmentek egy helyi diszkóba. Itt csak a férfiak fogyasztottak alkoholt a lap beszámolója szerint, és a női kollégáik azt vették rajtuk észre, hogy hamarosan furcsán kezdtek viselkedni. Az áldozatnál, dr. F. N.-nél elég sok pénz volt, ezt akár mások is láthatták, amikor fizetett.  Amikor később megtalálták a holttestét, már csak 400 forint volt nála.

Egy másik orvos, akin a többiek is látták, hogy furcsán viselkedik, s ő is érezte a tüneteket magán, bement a kórházba, és önként drogtesztet csináltatott. A vérvétel háromféle kábítószer-adalékot is kimutatott. A Kisalföld szerint az orvos feltehetően nem önként vett magához drogokat, hiszen akkor nem csináltatott volna magán drogtesztet és nem tett volna a teszt után feljelentést. Azt egyelőre nem tudni, hogy F.N. vérében volt-e drog.

Egyelőre arra sincsen válasz, hogyan került az orvos a tragédia helyszínére, ugyanis a vasút nem esett útba a lakóhelye és a diszkó közötti úton.