Gyöngyi
5 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Angela Merkelt lepnék meg tüntetéssel Budapesten

2015.01.02. 15:56

Angela Merkel, Németország kancellárja február 2-án Magyarországra látogat. Az ellenzéki csoportok ezt kitűnő alkalomnak látják ahhoz, hogy kifejtsék véleményüket, és tüntessenek egyet az európai Magyarországért.

Elég volt! Elég Orbánék új adóiból és megszorításaiból! Elég volt az embereket elszegényítő politikából. Elég volt a demokrácia lebontásából. Nem engedjük, hogy a hatalom már a tüntetéshez való jogainkat is korlátozza!

- írják a szervezők az esemény Facebook-oldalán. A tüntetés február 1-jén délután 4-kor lesz a Kossuth Lajos téren. A tüntetést két csoport szervezi: az egyik a "60 ezren a MAGÁN nyugdíjukért" néven fut a Facebookon, és Vajda Zoltán, az Együtt XVI. kerületi önkormányzati képviselője áll mögötte. A másik a Gulyás Balázs-féle "Százezren az internetadó ellen" elnevezésű csoport.

Most körülbelül kétezren jelezték, hogy ott lesznek a tüntetésen.