Pandora, Gabriella
-1 °C
4 °C

Két autóval is karambolozott egy pesti pénzszállító

2015.01.10. 12:07

Két autóval ütközött össze egyelőre ismeretlen okokból egy pénzszállító szombat délelőtt a főváros III. kerületében, a Bécsi úton, közölte az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata. A balesetben nem sérült meg senki. A helyszínelés idejére a forgalom csak egy-egy sávon haladhat az érintett útszakaszon.

Pénz viszont nem szóródott az útra, ellentétben azzal a karácsonyi hongkongi esettel, amikor egy rosszul bezárt ajtajú pénzszállító furgonból több, mint 500 000 000 forint értékű hongkongi dollárt szórtak az útra, az arra járók legmnagyobb örömére. A rendőrség persze jelezte az embereknek, hogy ez nem karácsonyi ajándék, hanem konkrétan lopás, és a pénzt azonnal szolgáltassák vissza, de a 15 millió hongkongi dollárból csupán 3,6 millió került elő végül, amit 13 ember vitt vissza.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?