Judit
2 °C
7 °C

Hiába érzi most úgy, hogy ma is jó idő lesz, van egy rossz hírünk

2015.01.11. 08:19

Markáns hidegfront érkezik vasárnap, csapadékkal, erős, viharos széllel - írta még szombat este az Időkép.hu. Egy kicsit bíztam benne, hogy az Időjárás.hu esetleg afrikai nyarat ígér, úgyhogy megnéztem azt az oldalt is, de nem lett jobb a kedvem: azon az oldalon is hideget jósolnak mára.

Ha ennyire nagy az egyetértés a meteorológusok között, esetleg ugyanabból a forrásból dolgoznak, akkor sajnos szembe kell néznünk a kegyetlen ténnyel: ha tetszik, ha nem, ma hideg lesz. (Ellentétben a tegnappal, amikor kellemes kora tavaszi szellő fújta azoknak az arcát, akik a szabadban voltak.)

Ma tehát eleinte esőre számíthatunk, majd délután egyre több helyen lesz havaseső, sőt, havazás is. Tehát ha még délelőtt 3-8 fokig is lesz a hőmérséklet, akkor sincs okunk az optimizmusra, mert délután hidegebb lesz. 

C'est la vie. 

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?