Szülei szeme láttára lőtte le a feleségét

2015.01.12. 06:48

A Bors úab részleteket derített ki a vasárnapi gödrei gyilkosságról. A gyilkos szenvedélyes vadászként enegdéllyel tartott fegyvert, és ezzel indult szombaton a felesége után, aki a szülei házában segédkezett a másnapra tervezett disznóvágás előkészítésében. Szemtanúk szerint a férfi feldúlt állapotban viharzott végig a falun.

A gyilkos az anyósáékhoz betoppanva a lány szüleinek szeme láttára lőtt, majd azonnal szájába vette a puska csövét, és meghúzta a ravaszt. A Borsnak a 800 fős faluban szerzett információi szerint egyiküknek sem volt esélye a túlélésre.

A férfi a helyi téeszben dolgozott, négy éve volt házas. Feleségével rengeteget utaztak, síelni, túrázni jártak Ausztriába és Szlovéniába, nyaralni Horvátországba és Olaszországba. A falubeliek szerint a gyilkosságnak nem volt előjele, a házasok szépen éltek együtt. A Facebook ennél többet tud: decemberben történhetett valami törés a házasságban, mert a férfi napokon keresztül olyan bejegyzése­ket posztolt, melyek a megbocsátás fontosságáról szóltak.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja a tragikus esetet.