Hanggránátokat vetett be a TEK Csepelen

2015.01.28. 21:33 Módosítva: 2015.01.28. 21:54

A Terrorelhárítási Központ ártalmatlanította azt a férfit, aki a csepeli piac melletti tízemeletes panelház 9. emeletén fenyegetőzött, írja a Csepel.info.

A házhoz nagy erőkkel vonult ki a TEK. A lap úgy tudja, hogy a férfi nemcsak öngyilkossággal, de a ház felrobbantásával is fenyegetőzött.

Több órás tárgyalás után este negyed 9 körül a közelben lakók robbanásszerű hangokat hallottak. A TEK-esek feltehetően hang-, fény- vagy füstgránátot használtak, majd hatalmas robbanások között törtek be minden oldalról a lakásba.

Az Index kérdésére a rendőrség ügyeletese azt mondta: egy öngyilkossággal fenyegetőző férfit ártalmatlanított a TEK. A férfit a kommandósok sértetlenül hozták ki a házból, és átadták a mentőknek. A beavatkozás részleteiről az ORFK nem tudott további felvilágosítást adni, mert azt a TEK végezte. 

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja a Magyar Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok Szövetségét a 116-123 hívószámon, ami a nap huszonnégy órájában egész Magyarországról elérhető, és mobilról is ingyenesen hívható (   www.sos505.hu )!