Az igazságügyi orvostani intézet kézbesítőjét ölték meg Szegeden

2015.02.26. 14:01 Módosítva: 2015.02.26. 14:02

A Semmelweis Egyetem (SE) Igazságügyi és Biztosítás-orvostani Intézetében dolgozott kézbesítőként az a férfi, akinek lemeztelenített holttestét kedden este találták meg a kiskundorozsmai focipálya mellett, írja a Délmagyar.

A 37 éves férfi holttestét a Kiskundorozsmai ESK egyik labdarúgója találta meg, amikor a labda a műfüves focipályától a néhány méterre lévő a bozótosba gurult. A meztelen holttest a hasán feküdt. Csak cipő volt rajta. Úgy tudni, a férfit szívtájékon szúrták és elvágták a torkát.

Bár a test rendkívül véres volt, a focipályán egy csepp vért sem találtak. A holttestet valószínűleg a pálya oldalán levő utca felől vihette a gyilkos az elhagyatott területre.

A Semmelweis Egyetem honlapján csütörtök délelőtt jelent meg egy gyászhír. Ebben jelentik be munkatársuk halálát. A férfi 2006 óta volt a Semmelweis Egyetem Igazságügyi és Biztosítás-orvostani Intézetének munkatársa, kézbesítőként dolgozott. Munkáját kiemelkedő szorgalommal és példamutató megbízhatósággal végezte, mindent rá lehetett bízni. 2014-ben kiváló dolgozó kitüntetéssel ismerték el tevékenységét. A férfi munkája fontos szerepet töltött be életében, a közösséget az intézet jelentette számára, olvasható a közleményben. Az intézet mély megrendüléssel értesült a férfi halálhíréről.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport