A görög válogatott tagjai sérültek meg a halálos balesetben a reptéri úton

2015.03.30. 08:32 Módosítva: 2015.03.30. 12:11

Halálos baleset miatt teljes útzár volt reggel és délelőtt a Ferihegyi gyorsforgalmi úton. Az MTI szerint egy ember meghalt, hárman megsérültek, amikor a  Felsőcsatári út és a Szemere utca közötti szakaszon két autó ütközött össze. Az MTI kezdetben súlyos sérültekről írt, aztán azt közölte, a balesetben érintettek könnyebb sérülést szenvedtek. Az útzárat délre feloldották.

A görög sajtó szerint az egyik érintett autó egy taxi volt, amelyben három görög állampolgár, a vasárnap este a magyarokkal Eb-selejtezőt játszó válogatott három tagja megsérült. Ők Olaszországban játszanak, ezért nem a csapattal utaztak, hanem taxival mentek. Vangelisz Morasz és Panajotisz Tahcidisz a Veronában, Jannisz Fetfacidisz a Chievóban futballozik, egyikük sérülése sem súlyos.

Őket a Honvédkórházban ápolták, de a görög sajtóattasé, Nikolaosz Vlahakisz közlése szerint két játékos már elhagyta a kórházat. Jannisz Fetfacidiszt azonban később engedik ki. Előbbi két játékos állapotáról azt közölte: jól vannak, szállodájukban pihennek.

Jorgosz Karagunisz, a görög válogatott volt sztárja, aki most a stáb egyik vezetője, azt mondta, csak Fetfacidisz térdét kellett összevarrni néhány öltéssel.

A balesetben két embert a tűzoltóknak kellett kiszabadítaniuk az autóból.      

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport