Bordélytulajdonosokat tartóztattak le Békéscsabán

2015.05.28. 11:16

Kerítés és prostitúció elősegítése miatt indított eljárást a rendőrség egy nő és egy férfi ellen, akik szórakozóhelyet üzemeltettek Békéscsabán. A police.hu szerint a békéscsabai férfit és élettársát május 26-án vették őrizetbe.

Prostituáltak dolgoztak a bárban - Rendőri intézkedés, elfogás

Az 52 éves G. György a 36 éves B. Anikó bárjában nyitvatartási időben prostituáltak dolgoztak, akikhez a vendégek a nyomozás eddigi adatai szerint G. Györgynél jelentkeztek be. A lányok a szolgáltatásaikért kapott pénzből jutalékot adtak a tulajdonosoknak. A gyanúsítottak emellett egy lakást is béreltek, ahol szintén prostituáltak nyújtottak szexuális szolgáltatást.

A nyomozók május 25-éről 26-ára virradó éjjel három helyszínen jelentek meg: a bárban és a bérelt lakásban helyszíni szemlét, a gyanúsítottak lakóhelyén pedig házkutatást tartottak. A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztálya G. Györgyöt és B. Anikót bordélyház fenntartásával, vezetésével, anyagi eszköz szolgáltatásával elkövetett prostitúció elősegítése bűntett és kerítés bűntett elkövetésével gyanúsítja.